Over ons

HipVogeltje.nl biedt leuke en opvallende tips voor vrouwen die zich jong en hip voelen. We struinen voor jou het internet af voor de leukste tips, producten en dingen om te doen. Maandelijks bekijken duizenden anderen zoals jij onze website.

Foto bruiloft HipVogeltje.nl

Ik met mijn gezin op mijn trouwdag!

Marlies de Wijs, bedenker en oprichter HipVogeltje.nl
Ik ben Marlies de Wijs. Moeder van twee zonen, Jip (2010) en Tommy (2012). Ik sta drie dagen in de week voor de klas in het basisonderwijs.

Door mijn beroep, maar vooral door de komst van mijn zoontjes ben ik helemaal los gegaan op internet. Steeds weer op zoek naar leuke woonaccessoires , leuke dagjes uit of hip speelgoed. Ik hou er van!

Op HipVogeltje.nl vind je mijn ideeën, ervaringen en suggesties voor een leuk en fijn leven. Of je nu kinderen hebt of niet, ik wil je inspireren en van elke dag een feest maken.

Kasper de Wijs, marketing en duizendpoot
Als man van Marlies, en vader van dezelfde twee zonen, houd ik me vooral bezig met de online marketing en advertising van HipVogeltje.nl. Mijn ambitie is om HipVogeltje.nl wereldberoemd te maken in eigen land en om bedrijven hiervan te laten profiteren. Dus als je meer wilt weten over adverteren op HipVogeltje.nl , neem dan gerust contact op.

Jouw ideeën zijn meer dan welkom!
Heb je ook ideeën? We horen deze graag! Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

    Jouw naam

    Jouw email

    Jouw bericht